• Vijesti
  • Politika
  • DPS: Ne opstruirajte, već dostavite fakturu pa će biti i plaćena

DPS: Ne opstruirajte, već dostavite fakturu pa će biti i plaćena
DPS: Ne opstruirajte, već dostavite fakturu pa će biti i plaćena

 “O iznajmljivanju standardne jedinice u HG Budvanska rivijera postoji evidencija, kao i predračun za korišćenje usluga.Obavještavamo javnost da je služba računovodstva naše partije, zatražila fakturu od ove kompanije, kako bismo izmirili obavezu, međutim, isti nam nije dostavljen. S tim u vezi dostavljamo i dopis, kao i potvrdu o prijemu pošiljke pisma koje smo uputili HG Budvanska rivijera.Očigledno je da pojedinci iz budvanske vlasti, paralelno sa međusobnim optužbama za kriminal i korupciju, pokušavaju da naprave aferu od nečega čega nema”, navode iz ove partije.

Podsjećamo Boravak poslanika Demokratske partije socijalista i koordinatora te partije za Budvu Andrije Nikolića tokom političkih previranja u ljeto 2020. u sobi Turističkog naselje Slovenska plaža ni do danas nije plaćen, a utvrđene su brojne malverzacije koje su počinjene da bi se taj boravak predstavio legalnim.

To je na jučerašnjoj konferenciji za novinare povodom poslovanja Hotelske grupe Budvanska rivijera saopštio predsjednik Komisije koja se bavila poslovanjem te firme u prethodnom periodu Ninoslav Kaluđerović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga