Franeta: Prijevremeni izbori nijesu pravo rješenje
Franeta: Prijevremeni izbori nijesu pravo rješenje

Saopštenje koje potpisuje predsjednik odbora ove partije u Budvi Aleksandar Franeta prenosimo u cjelosti:

Obzirom na političku situaciju u opštini Budva Prava Budva ima obavezu da se obarti građanima Budve i Crne Gore .
Naše mišljenje u ovom teškom trenutku za Crnu Goru i grad Budvu kao i širem okruženju političke partije koje se trenutno nalaze na vlasti u Budvi trebala bi u ovom momentu da urade maksimum svojih mogućnosti i napora da lakše prebrodimo ovu nezamislivu situaciju u kojoj se trenutno nalazimo.

Naime juče je predsjednik Skupštine opštine Budva Krsto Radović podnio ostavku što automatski znači da će u narednim danima biti uvedena prinudna uprava u Opštini Budva .

S obzirom na ovaj njegov častan i dostojanstven pokušaj izlaska iz krze u Budvi, Prava Budva očekuje i od druge strane da postupi na sličan način i adekvatno ovoj ostavci izvrši određene promjene u kabinetu predsjednika Opštine.
Smatramo da na ovaj način bi mogli bar na kratak rok ako već ne možemo na duži pružimo ruke jedni drugima, izaberemo novog predsjednika Skupštine opštine i izglasamo budžet, dočekamo spremni turističku sezonu i što je najvažnije opravdamo povjerenje građana Budve.

Naš savjet svima je da novi prijevremeni parlamentarni izbori nisu pravo rješenje i nismo sigurni da li će isti ovi ljudi poslije njih odlučivati o ovim stvarima.

Što se tiče Prave Crne Gore- Prave Budve mi smo sigurni ako dođe do eventualnih izbora na njih ćemo izaci sami pa ako zasluzimo sa dosadašnjim radom povjerenje građana ostaćemo u parlamentu a ako ga ne zaslužimo mi ćemo se časno povući.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga