Gvozdenović: DF i Demokrate brinu samo lični benefiti
Gvozdenović: DF i Demokrate brinu samo lični benefiti

“Slušajući prepucavanja između DF-a i Demokrata koji su glavni i jedini konstituenti vlasti u Budvi, primijetili smo da u svojim saopštenjima uporno optužuju drugu stranu za neku imaginarnu koaliciju sa DPS-om?!

Ovim putem jasno i glasno želimo da saopštimo svim građanima Budve i Crne Gore da je politika DPS-a Crne Gore, a samim tim i Opštinskog odbora DPS Budve, politika progresa i evroatlantskih integracija i da u tim, nama bitnim principima ne vidimo ni u jednom dijelu niti Demokrate, a pogotovo ne DF.

Njihova činjenja u proteklih šest godina na lokalnom nivou, jasno ih diskvalifikuju kao naše potencijalne partnere u vršenju vlasti u Budvi. Sve ono na šta godinama ukazujemo sada je kristalno jasno i građanima Budve: grupacija okupljena oko DF-a i Demokrata brine isključivo i samo o svojim ličnim benefitima, a razvoj grada negdje je na dnu njihove ljestvice prioriteta, ili ga uopšte i nema.

Brojni su primjeri njihovog destruktivnog djelovanja koji se odnosi na razvoj grada. Spomenućemo samo jedan koji se dešava u TO Budva, preduzeću koje predstavlja žilu kucavicu razvoju Budve, a gdje se već mjesecima vodi besomučna borba za prevlast unutar organizacije.

Svima je jasno da DPS nema apsolutno nikakve veze sa ličnim i međusobnim prepucavanjima i uzajamnoj mržnji, Demokrata i DF, te da smo pokušali da budemo konstruktivna opozicija. Međutim, u gradu, gdje se već 4 godine Budžet ne usvaja u zakonom predviđenom roku, na djelu imamo destruktivnu vlast sa svim incidentima i presedanima u njihovom radu. Sa takvim činiocima vlasti nemoguće je planirati bilo šta ozbiljno, a kamoli neku eventualnu koaliciju.

Gospodo Careviću, Jovanoviću, Radoviću i Krapoviću, sve i da hoćete sa nama, mi nećemo sa vama.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga