• Vijesti
  • Politika
  • Jovanović: Vukoviću, kriminalni tajfun zvani DPS je uništio Budvu i Crnu Goru 

Jovanović: Vukoviću, kriminalni tajfun zvani DPS je uništio Budvu i Crnu Goru 
Jovanović: Vukoviću, kriminalni tajfun zvani DPS je uništio Budvu i Crnu Goru 

“Moramo priznati da nas je obradovala činjenica da je odlazeći gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković dva dana proveo u Budvi, šteta što se nije javio da ga ugostimo i da mu pokažemo kako izgleda kriminalni tajfun zvani DPS koji je Budvu, metropolu turizma tokom svoje vlasti bacio na koljena i zavio u ekonomsko crnilo od preko 100 miliona duga. 

Takođe smo mogli da mu pokažemo kako se vode gradske finansije i realizuju kapitalne investicije uprkos svim problemima sa kojima se suočavamo tokom posljednjih nekoliko godina i kako poštena i odgovorna vlast za 5 godina može da vrati 40 miliona tuđe duga koji su napravili njegovi partijski drugovi potkradajući budžet građana. Trebao je Vuković da dođe i da porazgovara sa žrtvama “heroja proljeća“ koji su nasilno i uz pomoć policijskih snaga u junu 2020.godine nasilno preuzeli upravljanje gradom vršeći državni udar ali i da mu crno na bijelo pokažemo izborne rezultate kriminalne grupe koju bezuspješno ovih dana pokušava da prešminka kako bi joj uvećao koalicioni kapacitet”, naveo je Jovanović u reagovanju. 

Kako je dodao možda “je trebao da dođe najavljen pa da razmijenimo iskustva, evo nas na primjer zanima kako mu je uspjelo da široke bulevare Podgorice pretvori u jedva prohodne saobraćajnice? “

“Za to zaista treba imati poseban talenat. Ili da nam objasni kako je pored svih šminkanja Glavnog grada, jedno od najvažnijih pitanja – pitanje kanalizacione mreže ostavio netaknutim? Valjda zato što fasade svi vide, a septičke jame samo oni koji uz pomoć kamiona Vodovoda plaćaju da bi se one ispraznile. 

Gospodin Vuković se ponaša u maniru pravih DPS partijskih vojnika koji ma kako mladi bili ne odustaju od plijena koji se zove Budva a sve zarad interesa njegovog šefa koji pakuje kofere za egzotične destinacije. Mi mu poručujemo još jednom da plijen zvani Budva više ni on, niti jedan njegov partijski vojnik neće čerupati, a Vukoviću poručujemo da se bavi Podgoricom i njenim problemima dok odbrojava poslednje minute mandata i dok još može da maže oči naivnim posmatračima, odnosno dok ga na proljećnim izborima građani ne pošalju kući da piše pjesme posvećene Pośi koju niko i nikada nije tako zvao osim njega. 

Sigurni smo da će biti stečajno lider opozicionog DPS, i da mi staž koji bude sticao kao opozicionar može biti samo na korist. Zato se sljedeći put fino, muški javite, nemojte se kriti po ćoškova ne priliči vam i malo je bijedno na ovaj način zloupotrebljavati boravak za jeftine političke twitter pamflete. Potpuno je jasno da mi se priviđaju tajfuni jer osjeća onaj koji će ga oduvati u nepovrat a koji dolazi na proljeće. Nakon trijumfalne pobjede koja nam slijedi u Podgorici vaš DPS, vaš lider a i vi moći ćete da tvitujete do mile volje lišeni svake političke težine. Što se Budve tiče niste ni dostojni da komentarišete stanje u gradu jer pripadate kriminalnoj grupi koja je opustošila ovaj grad i da imate imalo stida i morala pognute glave bi prolazili. A o izvinjenju građanjima za sve loše što ste uradili da ne i govorimo jer to ipak zalazi u domen morala i etike koje u DPS-u nikada nije ni bilo “, zaključio je Jovanović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga