• Vijesti
  • Politika
  • Ponovo tenzije na Kosmetu: Sirene u Mitrovici, blokade na putevima, uhapšen Srbin na Jarinju

Uhapšen Srbin Dejan Pantić

Ponovo tenzije na Kosmetu: Sirene u Mitrovici, blokade na putevima, uhapšen Srbin na Jarinju

Na Jarinju je danas uhapšen Srbin Dejan Pantić koji je bio integrisani pripadnik Kosovske policije, a Srbi sa sjevera Kosova okupljaju se i postavljaju barikade, prenosi Kosovo online.Ponovo tenzije na Kosmetu: Sirene u Mitrovici, blokade na putevima, uhapšen Srbin na Jarinju

Kako javlja dopisnik Sputnjika sa lica mjesta u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu upravo su se oglasile sirene. U prekidu je i internet i mobilna mreža na sjeveru Kosova.

Srbi sa Kosova ne žele da dozvole da uhapšeni bude odveden za Prištinu. Od okupljenih se može čuti da je riječ o čovjeku bez mrlje u karijeri, koji nije učestvovao u ratnim dejstvima na Kosovu. Veći broj građana okupio se na ulazu izlazu iz Leposavića, kao i u Rudaru i Srbovcu kod Zvečana.

Pripadnici Kurtijeve Kosovske policije uhapsili su danas na administrativnom prelazu Jarinje Dejana Pantića, bivšeg pripadnika Kosovske policije koji je 5. novembra zajedno sa kolegama napustio ovu instituciju, a koji je do tada bio angažovan u stanici u Kosovskoj Mitrovici, objavio je Petar Petković, direktor je Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Kako javljaju reporteri Kosovo onlajna iz Leposavića i Sjeverne Mitrovice Srbi ne žele da dozvole da uhapšeni bude odveden za Prištinu.

Od okupljenih se može čuti da je riječ o čovjeku bez mrlje u karijeri, koji nije učestvovao u ratnim dejstvima na Kosovu.

Veći broj građana okupio se na ulazu na izlazu iz Leposavića, a nekoliko stotina građana okupilo se i u Rudaru kod Zvečana, u blizini krsta, kao i u obližnjem Srbovcu.

Kako saznajemo Pantić, koji je nedavno napustio Kosovsku policiju, kada su Srbi izašli iz institucija, je uhapšen danas na administrativnom prelazu, dok se vraćao pravca Raške, a u trenutku hapšenja bio je sa suprugom.

Kako javljaju reporteri sa terena, broj okupljenih je sve veći iz trenutka u trenutak.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga