• Vijesti
  • Politika
  • Predsjednik Opštine Budva Marko Carević čestitao Dan Republike Srpske

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević čestitao Dan Republike Srpske
Predsjednik Opštine Budva Marko Carević čestitao Dan Republike Srpske

– Povodom 9. januara, velikog pravoslavnog praznika Svetog arhiđakona Stefana krsne slave Republike Srpske, imam veliko zadovoljstvo i čast da u ime građana Budve i u svoje lično ime, Vama, Vladi i narodu Republike Srpske čestitam Dan Republike Srpske. 

Danas kada Republika Srpska proslavlja svojih prvih 30 godina postojanja moramo se sjetiti 9.januar.1992. godine dana koji je zlatnim slovima upisan u istoriju našeg roda, taj dan je vječan i niko, ništa i nikada tu činjenicu neće moći promijeniti. 

Budva će uvijek biti uz Republiku Srpsku i u Budvi će Republika Srpska uvijek imati najiskrenijeg prijatelja, na to nas obavezuju naše neraskidive kulturne, istorijske i duhovne veze, veze iz kojih je izrastala naša bratska ljubav, uzajamna podrška i poštovanje . Siguran sam da ćemo se zajedno truditi da u vremenima izazova u kojem se svijet nalazi nastaviti da gradimo temelje za mir i  plodonosnu saradnju u svim oblastima jer naša bratska ljubav i povezanost su nemerljivi i neraskidivi. – zaključuje se u čestitki Marka Carevića predsjednika Opštine BudvaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga