• Vijesti
  • Politika
  • RADOVIĆ: Neka URA ispriča o tajnom sastanku Abazovića i Carevića

RADOVIĆ: Neka URA ispriča o tajnom sastanku Abazovića i Carevića
RADOVIĆ: Neka URA ispriča o tajnom sastanku Abazovića i Carevića

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Ne želeći da dalje polemišem sa kolegama iz GP URA, ipak smatram da sam dužan da se osvrnem na njihovo današnje saopštenje:

1) Kao predsjednik SO Budva uvijek sam uvažavao sve političke subjekte i odbornike lokalnog parlamenta i stim u vezi neprijatno su me iznenadile današnje neistine GP URA Budva o tajnim večerama!

2) Što se tiče prirodnih koalicija, da li je prirodna novoformirana koalicija GP URA-DPS?

3) Demokrate su svoj stav jasno i javno iznijele i naravno taj stav je ostaje nepromijenjen a ja, kao Predsjednik SO Budva, ponavljam da sam spreman da se povučem uz uslov, bez koga se ne može naprijed, a  to je povlačenje gospodina Carevića!

Do skoro smo djelili taj stav sa GP URA, međutim ovaj politički subjekt sada apeluje da gospodin Carević ostane na funkciji, barem do kraja ovogodišnje turističke sezone. Moram se zapitati ko sada mijenja stavove?

4) Ni tajnih, ni javnih večera nije bilo što se Demokrata i mene lično tiče, međutim indikativno je da nijesmo dobili odgovore o sastanku gospodina Abazovića i gospodina Carevića!

Ćutanje o tom sastanku samo pojačava sumnje, a svima je jasno da su stavovi već korigovani, očigledno u skladu sa dogovorom sa tajne večere!Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga