• Vijesti
  • Politika
  • Radović: Potrebe mještana Petrovca i Buljarice zanemarene od strane lokalne vlasti

Radović: Potrebe mještana Petrovca i Buljarice zanemarene od strane lokalne vlasti
Radović: Potrebe mještana Petrovca i Buljarice zanemarene od strane lokalne vlasti

Jedan od najljepših djelova naše obale je prepušten nebrizi opštinskih čelnika, koji od silne borbe za foteljama i funkcijama, nemaju vremena posvetiti se građanima i njihovim potrebama, kazao je Miloš Radović, odbornik Demokratske partije socijalista u SO Budva.

“I pored upozorenja da građani Petrovca u svome mjestu nijesu u mogućnosti da na raspolaganju imaju niti jednu banku, da u pošti na šalteru radi samo jedan službenik, da kancelarije Komunalnog preduzeća i Elektrodistribucije ne postoje, da građani u Domu zdravlja nemaju pristup doktoru u jutarnjim časovima i još niza drugih slučajeva, lokalna vlast se opet oglušila o zahtjeve Petrovčana. Jedina informacija iz našeg mjesta koja je otišla u javnost je otvaranje igrališta i to po sistemu ko će prvi da presječe vrpcu, pa je navedeno igralište u svega par dana dva puta otvoreno. Prvi put od strane predsjednika Opštine, a drugi put ga je otvorio predsjednik Skupštine. Razlog tome je da se prvi ljudi opštine ne bi slučajno susreli, što dovoljno govori o trenutnoj budvanskoj vlasti”, navodi Radović.

Za to vrijeme, ističe on, u Buljarici niču divlje deponije i priručni kamenolomi, odlaže se otpad i razni građevinski materijal.

“O izlivanju kanalizacije u ljetnjim mjesecima da ne govorimo. Svjedoci smo da je sve prepušteno stihiji i devastacija, što se vidi na svakom koraku. Ipak borba za foteljama kod trenutne vlasti ima primat u odnosu na interese i zahtjeve građana”, zaključuje RadovićKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga