• Vijesti
  • Politika
  • RASKINUT SPORAZUM U BUDVI: Prava Crna Gora izašla iz koalicije

RASKINUT SPORAZUM U BUDVI: Prava Crna Gora izašla iz koalicije
RASKINUT SPORAZUM U BUDVI: Prava Crna Gora izašla iz koalicije

„U toku je veleizdaja izborne volje građana koju izvodi potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović zajedno sa članovima novoformirane koalicije URA, DPS sa svojim satelitima i potpisnici Memoranduma.Prava Crna Gora – Prava Budva čvrsto stoji na stanovištu da treba odbraniti izbornu narodnu volju uz raskrinkavanje svih učesnika ovog gnusnog čina. Na djelu je praktično jedna vrsta tihog državnog udara“, kazao je lider Prava Budva Aleksandar Saša Franeta.

On je naglasio da ono što ne proističe iz izbornih rezultata i narodne volje ne može biti prirodno. „Učesnicima ove prljave i gnusne radnje poručujemo da su sve neprirodne pojave ili neizvodljive ili su kratkog daha. I da uspiju u ovoj svojoj gnusnoj i sebičnoj namjeri to neće trajati dugo a završiće se tako što će biti bačeni na smetlište istorije kao najveći izdajnici narodne volje Crne Gore.Još jednom obavještavamo građane Budve i Crne Gore da se Prava Budva povlači iz Sporazuma o zajedničkom političkom djelovanju, upravo iz razloga što su u ovom Sporazumu i pojedine partije koje su potpisnici Memoranduma i izvođenja ove tihe vrste državnog udara“, zaključio je Franeta.

Sporazum u Budvi okupio je četiri partije i njihovih deset odbornika , kako bi se kako su kazali riješila politička kriza a uslov je bio smjena predsjendika OPštine Marka Carevića i predsjednika Skupštine opštine Krsta Radovića.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga