• Vijesti
  • Politika
  • RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Sporazum na klimavim nogama

RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Sporazum na klimavim nogama
RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Sporazum na klimavim nogama

   Nakon što je juče Prava Budva- Prava Crna Gora saopštila da se povlači iz ovog sporazuma , revoltirana što su pojedine partije,aludirajući na URA potpisale Memorandum o skraćenju mandata aktuelnoj Vladi Zdravka Krivokapića, sve više takvih signala dolazi iz redova Demokrata da će isto učiniti.

  Dok u budvanskom SNP su jasni da ostaju u sporazumu, odnosno da za rješenje političke krize je preduslov ostavka aktuelnog predsjendika Opštine Marka Carevića, čvrsta stav Demokrata da i oni ostaju u sporazumu, ako je suditi po ratu koji se vodi na društvenim mrežama, mogao bi biti promjenjen.

   Naime, sve više funkcionera budvanskog odbora Demokrata  javno iznosi stav protiv URA , ali i funkcionera ove partije na lokalnom niovu, najavljujući da će ovih dana objelodaniti dkumenta o malverzacijama koje su vršilei tokom saradnje sa budvanskom OKG Svetozara Marovića.

  Ostaje da se vidi da li će se strasti stišati, ali to je malo vjerovati  jer se tenzije na državnom niovu ne smanjuju , te optužbe između čelnika demokarta i URA iz sata u sat se prenose u medijima.

  Budva je , podsjećamo u političkoj krizi već punih četiri mjeseca od kada se ne održavaju sjednice Skupštine opštine, a Vlada ima zakonsku mogućnost da nakon pola godine , ako ne bude zasijedao lokalni parlament uvede prinudnu upravu. Izbori u Budvi su za sada najizvjesnije rješenje izlaska iz ćorsokaka, jer politički , ali i lični animozitet zmeđu pojedinih rukovodioca Demokrata i Demokratskog fronta, teško je u ovakvim okolnostima da budu prevaziđeni.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga