Skip to main content

Saopštenje OO DPS – Budva

Tičić nakon najave da će „Sea Dance“ biti otkazan: Samo nemarna i neodgovorna vlast bi priredila tako nešto

„Najavljeno dizanje sidra ovog festivala iz naše države tektonski je udar i na privredu, na čemu možemo zahvaliti aktuelnoj vlasti“



Tičić nakon najave da će „Sea Dance“ biti otkazan: Samo nemarna i neodgovorna vlast bi priredila tako nešto
Tičić, Foto: DPS

Samo nemarna i neodgovorna vlast bi svojoj državi i svojim građanima priredila ovako nešto, poručio je povodom najave organizatora da muzički festival „Sea Dance“ ove godine neće biti održan na crnogorskom primorju, Milan Tičić, kandidat za poslanika liste „Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković“

„Nakon odlaska brojnih investitora, najavljeni odlazak festivala ‘Sea Dance’ iz naše države najnoviji je udarac na turizam, ali i samu finansijsku održivost Crne Gore“, smatra on, a navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista (DPS).

Sea Dance je Crnoj Gori, kako kaže, do sada donio na desetine miliona eura direktnog prihoda, ali i generisao dolazak na stotine hiljada turista.

„Osim toga on je postao sinonim odlične turističke ponude i same prepoznatljivosti Budve, s toga najavljeno dizanje sidra ovog festivala iz naše države tektonski je udar i na privredu, na čemu možemo zahvaliti aktuelnoj vlasti. Budva je do sada bila prepoznata po brojim manifestacijama kojima je mamila goste pa samim tim izostanak podrške festivalu koji je Crnoj Gori donio neprocjenjivu promociju širom svijeta, u najmanju ruku je skandalozan“, zaključio je Tičić.



Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Naslovna
Sve vijesti
Pretraga