Skip to main content

URA BUDVA: Demokrate i DF su prirodna koalicija
URA BUDVA: Demokrate i DF su prirodna koalicija

“Iako su budvanske Demokrate  juče bile protiv a danas su za koaliciju sa DF mi  pozdravljamo njihovu odluku da naprave postizbornu koaliciju sa DF u Budvi što smo im i prije dva dana predložili, a sve u cilju urgentnog uspostavljanja funkcionalnog sistema lokalne samouprave i posebnog fokusa na pripremi turisticke sezone.

Dakle, iako rijetko da Demokrate imaju svoj stav po bilo kom pitanju uspjeli su iz drugog puta ipak da ga saopste. Mi u GP URA Budva pozdravljamo tu potpuno prirodno koaliciju, imajući u vidu njihova programska i ideološka načela koja u potpunosti korespondiraju sa DF.

Jučerašnje saopstenje je bilo jako zbunjujuće za građane Budve, a posebno Petrovca jer se upravo prije dvije noći u Petrovcu  organizovala zajednička večera kojoj su prisustvovali dva predsjednika Skupstine i Opstine što su građani ocjenili najavom formiranja koalicije Demokrate -DF i uspostavljanja budvanske vlasti. Pozdravljamo svaku vrstu susreta koja ima za cilj dogovor o uspostavljanju konacno funkcionalne vlasti, nakon godinu ipo dana od izbora.  

Nažalostostala je nedoslednost u preuzimanju odgovornosti i podnosenju ostavki, sto je prvi ispit javne odgovornosti predstavnika vlasti. O tome ce svakako suditi gradjani, odvec naviknuti na populizam i politikanstvo najnize vrste”, saopštili du iz URAKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Naslovna
Sve vijesti
Pretraga