• Vijesti
  • Politika
  • Vujović: Tičiću, kako ste vi, vaši prijatelji, kumovi iz OKG upravljali Budvom je primjer podrivanja države

Vujović: Tičiću, kako ste vi, vaši prijatelji, kumovi iz OKG upravljali Budvom je primjer podrivanja države
Vujović: Tičiću, kako ste vi, vaši prijatelji, kumovi iz OKG upravljali Budvom je primjer podrivanja države

ODGOVOR FILIPA VUJOVIĆA ODBORNIKA DF MILANU TIČIĆU PREDSJEDNIKU OO DPS BUDVA prenosimo u cjelosti.

Umjesto da pojedini članovi i saradnici OKG DPS uživaju jer ove praznične dane provode u svojim domovima a ne u Spužu, oni se bave trulom demagogijom i širenjem mržnje u ove blage dane.
Tako i gospodin Tičić misli da ako je prošlo tačno 10 godina od kako je oštetio Opštinu za 200 000€ , da su to građani Budve zaboravili, te da je bio član čuvene OKG DPS!
Gospodine Tičiću, način na koji ste Vi i vaši kumovi, rođaci i prijatelji, od kojih su neki postali sadašnji neprijatelji, iz OKG upravljali ovim gradom i državom upravo predstavlja eklatantan primjer podrivanja države!
Država se podriva krađom iz državne i opštinske kase!
Država se podriva i sprovođenjem nasilne promjene izborne volje građana čiji su glavni akteri čuveni “heroji proljeća”, a koje će brzo odgovarati za to i završiti tamo gdje im je i mjesto, u Spužu.
Republika Srpska je Dejtonskim mirovnim ugovorom priznata i njeno postojanje priznaju sve države svijeta. Samim tim što postoji, ona ima pravo i da obilježava dan na koji je nastala, a to je upravo današnji dan.
Gospodin Carević je čestitao praznik našoj braći u RS, gdje je posebno popularan jer je prepoznat kao borac za svoj grad isto kao što su se oni borili i izborili za svoju zemlju.
Građani Budve su gospodinu Carviću dali legitimitet na izborima, a on od tada samo sprovodi kontinuitet politike za koji se zalaže od prvog dana od kada je postao predsjednik Opštine Budva i na tom planu se neće ništa mijenjati jer mi naše stavove ne mijenjamo od danas do sjutra.
Za razliku od toga, građani kako Budve, tako i čitave Crne Gore su poslali jasnu poruku DPS-u i Vama gospodine Tičiću kao sadašnjem njihovom lokalnom glasnovovorniku da ste najružnija prošlost, da pripadate smetlištu istorije i ovakvim glupim napadima na gospodina Carevića ste na odličnom putu da nestanete, što još potvrđuje i rasipanje i bježanija iz prvih redova partije kojom imaginarno upravljate u Budvi, a za koju vaši članovi upravo sada javno iznose da joj neće pomoći ni sva čuda ni sreća ovoga svijeta!
Gospodine Tičiću ili popularnije “ sam u kući”, jer su Vam partijske kolege pobjegle u Beograd, neki već u Spuž, a neki se naravno rasuli po drugim partijama, upravo Vašim izborom nam je potvrđeno koliko je DPS nisko pao i da predstavlja statističku grešku u ovom gradu!
Ostavljamo Vas da se sada bavite Vašim unutrašnjim prepucavanjem i poslušajte partijskog kolegu pa se potpišite kad mu iskucate odgovor, a nas ostavite da radimo na dobrobit ovoga grada i svih naših građana! Filip Vujović
Odbornik DF BudvaKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga