• Vijesti
  • Sport
  • Delegacija sportskih kolektiva Crvene zvezde I Partizana na prijemu kod Predsjednika Opštine Budva Marka Carevića

Delegacija sportskih kolektiva Crvene zvezde I Partizana na prijemu kod Predsjednika Opštine Budva Marka Carevića
Delegacija sportskih kolektiva Crvene zvezde I Partizana na prijemu kod Predsjednika Opštine Budva Marka Carevića

Organizator ovog događaja je Opština Budva u saradnji sa Crnogorskom ragbi ligom i Ragbi liga savezom Srbije, a tim povodom predsjednik Opštine Budva Marko Carević danas je u svom kabinetu primio predstavnike ovih klubova.

viber_slika_2022-03-04_15-12-00-982.jpg

Ovo je još jedna promocija Budve u nizu sportskih događaja čiji smo bili domaćini. Jako smo srećni što smo u situaciji da ugostimo ekipe Crvene Zvezde i Partizana kao i brojne sportiste i Budva podržava sve sportske manifestacije, koje su ujedno i promocija Budve. Mi smo bratski narod i nama je jako važno da naša braća iz Srbije kod nas dolaze i da promovišu ragbi sport koji je u ekspanziji. Nadamo se spektaklu velikom odzivu publike ne samo iz našeg grada već iz čitave Crne Gore i regiona, ovo je je još jedan od načina što boljeg uspostavljanja odnosa između našeg grada i zemalja regiona – zaključio je predsjednik Opštine Budva Marko Carević .

viber_slika_2022-03-04_15-12-13-442.jpg

Ovim povodom je sekretar Ragbi kluba Crvena zvezda, Nenad Žujić zahvalio se predsjedniku opštine Marku Careviću što je preuzeo organizaciju prvog derbija u Crnoj Gori, ali I da imaju jasan sportski cilj a to je da postanu šampioni Blakana po treći put u istoriji kluba.

„Smatram da će ovo biti spektakl, gdje će biti prisutno dosta navijača. Nadamo se da čemo ovim događajem približiti ragbi ljubiteljima sporta u Crnoj Gori“ istakao je sekretar Ragbi kluba Crvena zvezda Nenad Žujić.

Novinarima se obratio i generalni sekretar Partizana Kosta Stojković, koji je istakao da od ove utakmice imaju velika očekivanja.
„Smatramo da će ovo biti spektakl, veoma smo motivisani što ćemo igrati pred navijačima očekuje nas jedna fenomenalna borba“, kazao je Žujić.

Počasni gost bio je predsjednik Ragbi federacije Džon Rizman, koji je iskazao veliko zadovoljstvo povodom sjutrašnje utakmice, dok je regionalni direktor Evropske ragbi lige Jovan Vujošević istakao da se na ragbi terenu pokazuje kakav je ko čovjekKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga