• Vijesti
  • Sport
  • KK „Stari grad“ uručio pehare i plakete najuspješnijima

KK „Stari grad“ uručio pehare i plakete najuspješnijima
KK „Stari grad“ uručio pehare i plakete najuspješnijima

Pehare za najbolje karatiste zaslužili su: Nina Pešić, Una Vučićević, Lana Čormaković, Uroš Stevović, Teodora Medojević, Teodora Ćorović, Andrej Božović, Andrea Ćorović, Đorđe Šuleić, Teodora Gracun, Tea Tešović, Ksenija Božović, Mina Milošević i Matija Milošević.

Plakete su dodijeljene direktoru Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom Mladenu Miklijelju, direktorici budvanskog Vodovoda Jasni Dokić, Ivani Rebić i Nemanji Kuljači (Turistička organizacija Budva), doktoru Predragu Ćoroviću, Niku Gracunu, Dušku Vučićeviću, Igoru Čormakoviću, Miroslavu Šuleiću, Anki Gracun, Biserki Radulović, predsjednici Skupštine kluba Jeleni Dapčević i Mitru Bečiću, dok je sportskom direktoru kluba Aleksandru Stevoviću uručena specijalna zahvalnica.

„Zahvaljujemo se svim prisutnim koji su uljepšali veče i uveličali ovako lijep ugođaj. Nadamo se da ćemo u narednom periodu ostvariti još bolje rezultate na predstojećim takmičenjima i obradovati sve roditelje, trenere, selektore, naš grad i našu državu. Presrećni smo što imamo ovakvu djecu i ljude sa kojima imamo saradnju“, poručili su iz KK Stari grad.

Kada je takmičarska 2021. godina u pitanju, u sportskom kolektivu iz našeg grada posebno su zadovoljni rezultatima na turnirima u Podogrici, Kolašinu, Nikšiću i Herceg Novom na kojim su karatisti osvojili više desetina medalja.

Takođe, kao uspjeh su podvukli i međunarodno takmičenje u Mostaru gdje su bili najuspješniji klub, a posebno su istakli i tri prva, dva druga i tri treća mjesta na Državnom prvenstvu.

Veliki izazov za karatiste Starog grada bilo je i učešće na Balkanskom prvenstvu u Poreču, a u sastavu reprezentacije Crne Gore tom prilikom našlo se sedam takmičara.

U sportskom kolektivu iz Budve nastojaće da kontinuitet dobrih rezultata nastave i u narednoj 2022. godini.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga