ODBOJKA: Derbi neporaženih u Budvi
ODBOJKA: Derbi neporaženih u Budvi

Utakmica iz šestog kola je trebala da bude odigrana 20. novembra, ali je tada odložena.

Nema dileme da je favorit Budva, jer aktuelni šampion države ima iskusniji i, na papiru, kvalitetniji sastav, ali će to morati da potvrdi i na svom terenu.

– U periodu za nama imali smo određenih izazova sa povredama i covid virusom. Iz tog razloga za derbi nismo u prilici da računamo na kompletan sastav. Siguran sam da će sastav koji nastupi dati maksimum i nadam se da će to biti dovoljno da predstojeću pauzu dočekamo sa pozicije lidera – ističe Miloš Marković, trener Budve.

Za razliku od Budve, koja u šest pobjeda nije ispustila ni set, Budućnost jeste jedan, protiv Galeba.

– Sama činjenica da obje ekipe imaju maksimalan učinak u dosadašnjem dijelu prvenstva jasno ukazuje na to da je u pitanju pravi derbi. Sticajem okolnosti meč koji je trebao da bude odigran prije mjesec dana biće odigran kao posljednji pred pauzu i mislim da ovakav meč zaslužuje da zaokruži sliku muške odbojke u Crnoj Gori kad je u pitanju prvi dio prvenstva. Svjesni smo i kvaliteta i iskustva koje posjeduju igrači Budve, ali rad, angažovanje i želja koja je prisutna kod naših igrača daje nam za pravo da se nadamo dobroj partiji. Naši mladi igrači posjeduju kvalitet koji garantuje dobru odbojkašku predstavu, a ja se nadam da ćemo to pokazati i na ovom meču, te na pravi način zaokružiti ovaj takmičarski dio i ovu kalendarsku godinu – kaže trener Budućnosti Balša Radulović.

Parovi 6. kola

Subota

Budva – Budućnost volej (18.00)

Galeb – Sutjeska (20.00)

Odigrano ranije

Mornar – Jedinstvo 3:1Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga