• Vijesti
  • Sport
  • PORTO MONTENEGRO POTPISAO MEMORANDUM O SARADNJI SA FONDACIJOM REAL MADRID

PORTO MONTENEGRO POTPISAO MEMORANDUM O SARADNJI SA FONDACIJOM REAL MADRID
PORTO MONTENEGRO POTPISAO MEMORANDUM O SARADNJI SA FONDACIJOM REAL MADRID

Ovo je rijetka i uzbudljiva prilika za dječake i djevojčice od 6 do 17 godina da osjete iskustvo trening metodologije koje koriste mlađi timovi Real Madrida, bruseći njihove fudbalske vještine pod vođstvom najboljih svjetskih trenera fondacije Real Madrida.

Ljetnji trening kamp u Porto Montenegru i fudbalskom stadionu Arsenal vodiće trener iz rezervnog tima fondacije Real Madrida uz pomoć tima trenera obučenih u „La Fabrica“, Real Madridovoj profesionalnoj omladinskoj akademiji, a njih će podržati lokalni treneri takođe obučeni za implementciju „Realovog načina“ treniranja.

Primjenjujući istu metodologiju i pobjednički mentalitet koji je pomogao Real Madridu da postane legendarni klub, program ima za cilj da razvija mlade fudbalere u kompletne igrače bruseći njihove taktičke i tehniče sposobnosti na fudbalskom terenu dok prenose vještine lidrestva, samokontrole, odmjerenosti, fleksibilnost, trud, timski rad i poštovanje.

Kamp je otvoren za djevojčice i dječake od 6 do 17 godina koji se bave fudbalom na bilo kom nivou. U skladu sa vrijednostima Real Madrid Fondacije, nekoliko stipendija biće rezervisano za talentovane lokalne igrače i omogućiće im da iskoriste i sportske i društvene benefite programa.

Press_Conference_2.jpg

Organizovan kao petodnevni program, kamp će trajati 6 nedelja od 25. jula do 2. septembra 2022. Podjeljeni u 2 grupe, igrači će biti procijenjeni individualno na početku programa, a timovi će biti podjeljeni prema trenutnim vještinama.

Učesnici će dobiti kompletnu opremu za trening Real Madrid Fondacije i sertifikat o završenom kursu. Igrači koji pokažu poseban talent i napredak imaju šansu da osvoje poziv za treniranje u Španiji, klubski najsavremeniji profesionalni tereni za obuku u Valedebebasu.

Fondacija Real Madrida osnovana je 1997. godine sa ciljem da donese klubu sportske i ljudske vrijednosti široj zajednici među svojim brojnim inicijativama, organizuje fudbalske kampove i klinike u više od 50 zemalja.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga