• Vijesti
  • Sport
  • Ulcinj: Prekinita utakmica, igrač Budve udario šakom sudiju!

Na stadionu Velika plaža

Ulcinj: Prekinita utakmica, igrač Budve udario šakom sudiju!

Nemile scene na stadionu Velika plaža u Ulcinju, obilježile su utakmicu trećeg ranga takmičenja crnogorskog fudbala Lige jug, između Akademije i Budve, gdje je meč u 80. minutu prekinut, kada je fudbaler Budve Milo Ćetković nasrnuo na Danila Radunovića, glavnog arbitra meča.Ulcinj: Prekinita utakmica, igrač Budve udario šakom sudiju!

Prethodno, Ćetković je dobio crveni karton, nakon što se sudiji, navodno, obratio riječima: „majmune“.

Crveni karton bio je okidač da Ćetković burno reaguje i otvorenom šakom udari glavnog sudiju, koji je nakon toga odmah prekinuo meč u 80. minutu.

U zapisniku, u koji je BORBA imala uvid, Ćetković pak tvrdi, da ga je sudija Radunović tokom čitavog meča vrijeđao što je bio i razlog da mu se on neprikladno obrati.

„Nakon konstantnog vrijeđanja tokom čitave utakmice od njegove strane, glavnom sudiji sam rekao „majmune“, nakon čega me isključio“, rekao je Ćetković.

Glavni sudija Danilo Radunović ističe da sa Ćetkovićem nije imao nikakvu komunikaciju tokom meča i da je nakon uvredljivog obraćanja, Ćetkoviću pokazao crveni karton, nakon čega je on odreagovao i fizički nasrnuo na njega.

„Igrač sa brojem 8 mi je rekao „Majmune“ i zbog toga sam ga isključio. Nakon isključenja igrača, on mi je prišao i udario me otvorenom šakom nakon čega sam prekinuo utakmicu. Sa igračem koji je isključen i koji je to uradio nisam imao nikakvu komunikaciju do trenutka kada je to uradio“, kazao je on.

Meč između Akademije i Budve prekinut je pri rezultatu 1:1, u 80. minutu.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga