• Vijesti
  • Sport
  • MLADA REPRENTACIJA U BOKSU: Završne pripreme u Budvi

MLADA REPRENTACIJA U BOKSU: Završne pripreme u Budvi
MLADA REPRENTACIJA U BOKSU: Završne pripreme u Budvi

Bokseri Tomislav Đinović 57kg (BK Zlaticanin) i Mirko Šarčević 75kg (BK Bijelo Polje) su najozbiljniji kanditati za učešće i iz tog razloga moramo sa njima na vrijeme krenuti adekvatnu pripremu, stav je selektora Nikole Ružića.

Plan priprema seklektora prenosimo integralno:

„Molim trenere gore navedenih boksera da period do 23 januara odrade sa njima kvalitetnu opštu i specijalnu fizičku pripremu, zatim da od 24 do 31 januara znatno smanje obime rada i posvete pažnju usavršavanju njihovih individualnih sposobnosti i ispravljanju taktičko tehničkih grešaka (rad u paru za zadatkom, odrađivanje na fokuserima i td).

Od 1 do 12 februara je planirano da učestvuju na Međunarodnom trening kampu u gradu Komsolsk na Amoru (Rusija) nakon čega će od 13 do 19 februara u istom gradu učestvovati na kvalitetnom međunarodnom turniru.

Nakon povratka kući bi imali nekoliko dana odmora i odmah nakon toga nastavili pripreme u međunarodnom kampu na Žabljaku od 1 do 8 marta i odmah nakon toga učestvovali na međunarodnom turniru “Jadranski Biser” koji će se održati u Budvi od 9 do 13 marta.

Nakon toga bi ostalo dovoljno vremena da odradimo kvalitetne završne pripreme u Budvi pred odlazak ba prvenstvo Evrope u Bugarskoj.

Smatram da ukoliko ispoštujemo ovaj plan da naši bokseri mogu biti adekvatno pripremljeni i kvalitetno reprezentovati Crnu Goru na Šampionatu Starog kontinenta za mlade.“Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga