• Vijesti
  • Turizam
  • BEZ OTKAZANE REZERVACIJE: Splendid realizovao doček u skladu sa epidemiološkim mjerama

BEZ OTKAZANE REZERVACIJE: Splendid realizovao doček u skladu sa epidemiološkim mjerama
BEZ OTKAZANE REZERVACIJE: Splendid realizovao doček u skladu sa epidemiološkim mjerama

 “Srazmjerno površini Glavne sale,a u skaldu sa aktulenim mjerama, odlučili smo da u prodaju pustimo maksimalno 350 ulaznica i isključivo za goste koji odsijedaju u hotelu , kako bismo lakše pratili svaki ulazak sa COVID potvrdom. Tako smo za svakog gosta obezbijedili po 4 metra kvadratnog prostora , a za stolove smjestili najviše četvoro. Relaksirali smo prostor , što se gostima dopalo, a i pojačane inspekcijske služba su nesmetano radile svoj dio posla. U hotelu je, međutim boravilo mnogo više ljudi . Pa ipak iako nisus vi mogli da kupe ulaznicu za doćek, nisu željeli da zbog toga žrtvuju praznični odmor od 3 pa do 10 dana “ kazala je PR Manager hotelske grupe Montenegro stars Maja Vukićević.

Hotel je ograničio i prodaju soba na dvije trećine raspoloživih kapaciteta, objašnjavaju u Montenegro stars hotelskoj grupi. Nijedna rezervacija nije otkazana.

Gosti su na vrijeme obaviješteni o svim izmjenama iz seta epidemiloških mjera i u upravi navode da su poejdini gosti pri čekiranju , uz COVID povtrdu dostavljali i potvrdu o negativnom testu .

Splendid je rizort koji je među prvima dobio oznaku SAFE TRAVELS ,Svjetskog savjeta za turizam i putovanja (WTTC). Zahtjevnom zadatku nametnutom u posljednji čas pooštrenim mjerama odgovorili su i uz besprijekorne procedure pripreme, posluženja hrane I pića .

Jedino na što corona nije uticala je, objašnjava Vukićević, decenijama nesmanjeno interesovanje gostiju iz regiona :

“U hotelu su i ovog puta najbrojniji bili gosti iz neposrednog okruženja :Albanije, Srbije, Makedonije i Hrvastske, a od inostranih Turci i Rusi” , navela je Vukićević..

Uz centralni gala doček , Hotel Splendid je tradicionalno i ovog puta , u svečanoj sali na posebnom spratu ,organizovao doček za 150 gostiju iz inostranstva koje su zabavljale inostrane muzičke zvijezde .

Najviše preimjedbi gosti su imali na to što se koncert u hotelu morao završiti u 1 sat poslije ponoći, kada su zatvoreni svi hotelski barovi i restorani. Zatvaranje dječije igraonice, kao i zabrana izvođenja i emitovanja muzike tokom prazničnih dana, takođe su naišli na negodovanje gostiju .Ipak ,neočekivano sunčano vrijeme uz proljećnje temperature veoma je obradovao goste, koji uživaju u sunčanju na plaži i šetnji pored mora – bez maski.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga