Budva na Sajmu turizma u Beogradu
Budva na Sajmu turizma u Beogradu

Poslovne i promotivne aktivnosti Turističke organizacije opštine Budva, povodom predstojećeg 43. Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, počeće već u srijedu, 23. marta, organizacijom B2B sastanaka između budvanskih privrednika i predstavnika turističkih agencija iz Srbije. Više od 20 turističkih agencija iskazalo je veliko interesovanje za ponude budvanskih hotelijera i izdavalaca privatnog smještaja koje se odnose na sve periode turističke 2022. godine.
Iste večeri, od 20 sati i 30 minuta, u event centru „Promenada“ u Beton hali, u saradnji sa Opštinom Budva, Hotelskom grupom „Budvanska rivijera“ i Javnim preduzećem za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, TO Budva će ugostiti poslovne partnere, predstavnike turističke privrede Srbije, zvaničnike, predstavnike medija, poznata muzička imena i prijatelje Budve na svečanom koktelu pod nazivom „Veče Budve u Beogradu“. Druženje će upotpuniti muzički program u izvođenju Nebojše Vranjevca i Ane Kokić.

Tokom prvog dana sajamskog nastupa, u četvrtak, 24. marta, u hali 1, na moderno dizajniranom prostoru, posjetioci će biti u prilici da probaju tradicionalne primorske specijalitete koje će im ponuditi dame iz budvanske Organizacije žena. Dugogodišnja prijateljska i profesionalna saradnja Beograda i Budve biće ozvaničena potpisivanjem Protokola o saradnji dvije najznačajnije turističke organizacije u svojim zemljama, na štandu TO Beograda u 14 sati. Protokol će popisati Miodrag Popović, direktor TO Beograda i Nemanja Kuljača, v.d. direktora TO Budve.

Petak, 25. mart, drugi dan sajma, predviđen je za promociju budvanskih manifestacija, sa posebnim akcentom na 18. Međunarodni turistički karneval koji se, od 29. aprila do 2. maja, nakon dvije godine pauze, održava u Budvi, pod sloganom „Nek` živi ljubav“! Pop – rock muzičkim repertoarom na štandu predstaviće se grupa „Priganice“ koju čine Sara Vujačić, Bjanka Marković i Luka Dimitrijević – budvanski studenti u Beogradu. Veseli Feštađuni će, dijeleći promotivne flajere Knez Mihailovom ulicom pozvati Beograđane i njihove goste u Budvu tokom prvomajskih praznika na karnevalske svečanosti.

Tokom sva četiri dana sajamskog nastupa, na štandu TO Budve će biti organizovana izvlačenja vrijednih nagrada, koje su za posjetioce pripremili brojni ugostitelji i hotelijeri iz Budve.

„Sa velikim zadovoljstvom predstavljamo Budvu na strateški važnom, ali prijateljski još važnijem tržištu Srbije. Cilj nam je da pozovemo drage prijatelje u poznatu destinaciju koja ove godine nudi stabilne cijene, promotivne aranžmane tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, lijepe događaje nakon dvije godine pauze i prije svega kvalitet usluga. “ – istakao je Nemanja Kuljača, v.d. direktora Turističke organizacije opštine Budva.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga