• Vijesti
  • Turizam
  • Budva predstavljena na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju 07. Feb. 2022

Budva predstavljena na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju 07. Feb. 2022
Budva predstavljena na Svjetskoj izložbi EXPO 2020 u Dubaiju 07. Feb. 2022

Predstavnici TO Budve održali su niz sastanaka sa predstavnicima agencija, među kojima su i Athiva global travel & tourism, Aviareps company, Dream destination, a najveći broj pitanja se odnosio na prirodne potencijale, klimu, atrakcije, religiju. Iskazano je veliko zadovoljstvo činjenicom da građanima UAE nije potrebna viza za ulazak u Crnu Goru.

“Velika nam je čast što upravo na ovakvom globalnom događaju imamo priliku da vam predstavimo naš lijepi grad, ali ujedno i pozovemo na povezivanje i sticanje novih partnerstava i prijateljstava. Budva je mnogo više od turističke destinacije, ona je grad sa izuzetnim prirodnim potencijalom koji već decenijama privlači najpoznatija svjetska imena iz svih oblasti društvenog života da baš u njoj provedu svoje odmore, grad koji privlači atraktivne investitore, a očekujemo da ih u budućnosti bude još više.” – naglasio je, prilikom obraćanja, Nikola Kralj, predstavnik TO Budve.

 

 

 

 

 

 

 

 

Među brojnim predstavnicima turističke privrede, promociji u Paviljonu Crne Gore na Svjetskoj izložni EXPO 2020, prisustvovali su i predstavnici budvanskih hotelijera – Budvanska rivijera, Sveti Stefan hoteli i Montenegro Stars.

Nacionalni dan Crne Gore u Dubaiju je organizovala Nacionalna turistička organizacija, u saradnji sa Ministarstvom ekonomskog razvoja, turističkim organizacijama Budve, Kotora, Tivta i Bara i turističkom privredom.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga