• Vijesti
  • Turizam
  • MILATOVIĆ U OBIŠAO RADOVE NA „SLOVENSKOJ PLAŽI“: Cilj podizanje kategorije smještajnih kapaciteta HG „Budvanska rivijera“

MILATOVIĆ U OBIŠAO RADOVE NA „SLOVENSKOJ PLAŽI“: Cilj podizanje kategorije smještajnih kapaciteta HG „Budvanska rivijera“
MILATOVIĆ U OBIŠAO RADOVE NA „SLOVENSKOJ PLAŽI“: Cilj podizanje kategorije smještajnih kapaciteta HG „Budvanska rivijera“

Tim povodom održan je sastanak sa rukovodstvom kompanije u vezi sa početkom adaptacije dijela smještajnih kapaciteta Turističkog naselja Slovenska plaža.

Adaptacija je započeta u cilju podizanja kategorije dijela smještajnih kapaciteta Turističkog naselja, unaprijeđenja kvaliteta turističkog proizvoda, kao i postizanja zadovoljstva gostiju u predstojećem periodu.
Nakon što je obišao radove u kaletama turističkog naselja, Milatović je kazao da je apsolutno zadovoljan.

„Dobar je trenutak što se ovo sada radi, da se dio ‘Slovenske plaže’ adaptira na niovu četiri zvjezdice. Kako sam informisan, to će biti gotovo za ovu turističku sezonu. Zadovoljan sam sa informacija koje sam dobio od rukovodstva ‘Budvaske rivijere’, a koje se tiču bukinga. Na stvari na koje ne možemo da utičmo, ne možemo da utičemo, ali dajte da iskoristimo ovo vrijeme da utičemo i poboljšamo stvari na koje možemo, a to je upravo adaptacija naših hotelskih kapaciteta i što bolja priprema ovogodišnje sezone“,naglasio Milatović.

viber_slika_2022-03-09_15-41-01-033.jpg

Predsjednik Borda direktora Hotelske grupe „Budvanska rivijera“ Mijomir Pejović kazao je da je ta kompanija počela proces unutrašnje adaptacije blokova turističkog naselja „Slovenska plaža“ koji nijesu bili prošle godine u funkciji, a ove hoće.

„Očekujemo da će ova investicija značajno doprinijeti povećanju kvaliteta naših usluga i da ćemo spremno, kao i svi drugi segmenti HG „Budvanska rivijera“ dočekati ovu sezonu, koja u ovom trenutku nosi jedan dio neizvjesnosti. Siguran da ćemo sve te izazove prebroditi i da ćemo na kraju, kada budemo sumirali rezultate moći da ovu sezonu procijenimo kao uspješnu“, kazao je Pejovoić.

Izvršni direktor HG „Budvanska rivijera“ Jovan Gregović kazao je da prošle godine čak 150 soba „Slovenske plaže“ bilo van funkcije, što ove godine ne smijemo dozvoliti.

„U toku je adaptacija 190 soba koje će dobiti nivo četiri zvjezdice. Optimisti smo što se tiče ovogodišnje sezone i da ćemo uspjeti i bez istočnog tržišta, odakle smo imali tradicionalne goste, da ostvarimo dobre rezultate, te da animiramo druga tržišta“, zaključio je Gregović.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga