• Vijesti
  • Turizam
  • NTOCG poziva predstavnike turističke privrede da učestvuju u poslovnoj radionici sa turoperatorima iz UAE u Dubaiju

NTOCG poziva predstavnike turističke privrede da učestvuju u poslovnoj radionici sa turoperatorima iz UAE u Dubaiju
NTOCG poziva predstavnike turističke privrede da učestvuju u poslovnoj radionici sa turoperatorima iz UAE u Dubaiju

EXPO je najznačajnija međunarodna izložba koja se od 1851. godine svake pete godine organizuje u izabranoj zemlji, odnosno gradu domaćinu. Zemlje učesnice predstavljaju ideje, iskustva i najbolje prakse na temu predmetnog Expo-a. Svjetska izložba u Dubaiju održava se u periodu od 1. oktobra 2021. do 31. marta 2022. godine, pod krovnom temom „Povezivanje umova, stvaranje budućnosti“ koja obuhvata tri podteme: Mogućnost, Mobilnost i Održivost. Crna Gora predstavlja se u okviru podteme održivost, pod sloganom „Blagoslovena prirodom“.

Imajući u vidu da je šest mjeseci trajanja izložbe svojevrsna prilika za promociju Crne Gore kao turističke destinacije, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, organizuje promociju turističke ponude za turoperatore i medije iz regiona Bliskog istoka.

Promocija će biti održana u paviljonu Crne Gore, 6. februara 2022. godine, budući da se tog dana obilježava “Nacionalni dan Crne Gore na EXPO-u“.

Očekuje se prisustvo predstavnika outbound turoperatora, turističkih agenata, medija i online influensera, kao i aviokompanija iz zemalja regiona Golfskog zaliva.

Za predstavnike turističke privrede Crne Gore participacija za učešće u B2B radionici se neće naplaćivati.

Poziv za prijave za učešće na poslovnoj radionici u organizaciji NTOCG je otvoren do 24. januara 2022. godine, a broj mjesta je ograničen.

Expo 2020 Dubai
foto: EXPO 2022 Dubai

Kontakt osoba za prijave i dodatne informacije je Jelena Vidaković, mob. +382 67 363 301, e-mail: jelena.vidakovic@montenegro.travelKomentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga