• Vijesti
  • Turizam
  • Plaža Jaz u Budvi svrstana u top 10 evropskih plaža za zabavu

Plaža Jaz u Budvi svrstana u top 10 evropskih plaža za zabavu
Plaža Jaz u Budvi svrstana u top 10 evropskih plaža za zabavu

Tekst privlači pažnju atraktivnim fotografijama predivnih plaža uz kratke opise i način kako doći do njih. Ističe se da su evropske plaže oduvijek bile odlična mjesta za odmor, ali takođe i za zabavu.

“Plaža Jaz je duga šljunkovita plaža koja se nalazi nekoliko kilometara od Budve. Nudi veličanstven pogled, čistu plavu vodu i prekrivena je ležaljkama, suncobranima i barovima na plaži. Tu su i svlačionice, tuševi, toaleti i parking, ili baš sve što vam je potrebno za odličan dan na plaži”, piše u članku.

Kako ističu, sve ovo čini Jaz jednom od najpopularnijih plaža Budvanske rivijere, te domaćinom brojnih koncerata i dešavanja poslednjih godina.

„Beachtatlas je specijalizovan portal posvećen plažama. Istražili smo svjetske obale kako bi na jednom mjestu skupili najbolje plaže svijeta. Među ostalim, pitali smo se koje su to najbolje party plaže u Europi, napravili istrazivanje i sastavili listu, na kojoj je Jaz na 7. mjestu”, saopštio je Davor Pavić, predstavnik ovog britanskog portala.

Na prvom mjestu je Playa d’en Bossa s legendarne Ibize, na drugom veoma atraktivna plaža Zrće na hrvatskoj obali, a na listi se nalaze i plaže Paradise i Paraga na Mikonosu, neobična plaža Nissi smještena u blizini kiparskog ljetovališta Aja Napa, kao i Centralna plaža u Bugarskoj koja predstavlja oličenje noćnog života i nezaboravnih žurki.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga