• Vijesti
  • Turizam
  • Priprema se najatraktivniji događaj promocije Budve: Otvaranje ljetnje turističke sezon

Priprema se najatraktivniji događaj promocije Budve: Otvaranje ljetnje turističke sezon
Priprema se najatraktivniji događaj promocije Budve: Otvaranje ljetnje turističke sezon

Kako je rečeno portalu Jadran Budva kao novi program osmišljena su dvije manifestacije otvaranje i zatvaranje ljetnje turističke sezone.

“ Imajući u vidu činjenicu da postoji realna potreba za dodatnim unaprjeđenjem turističke ponude u smislu organizovanja događaja van glavne turističke sezone međunarodnom promocijom Budve kao mediteranske turističke destinacije , To Budve predviđa organizaciju novog događaja koji će obilježiti početak ljetnje turističke sezone.

Događaj koji nudi jedinstveno životno iskustvo, stiče se utisak da se održava samo jednom i da se njemu mora prisustvovati. Specijalni kulturno- zabavni događaj sa snažnim promotivnim efektom. Vizija organizacije ovog događaja je stvaranja turističkog proizvoda koji će privlačiti veliki broj turista iz inostranstva, muzičkih zvijezda, medija i medijskih ličnosti iz regiona i Evrope, događaja kvalitetnog programa koji će jačati imidž Budve kao mediteranskog turističkog centra i pružati jedinstvenu iskustvenu vrijednost turistima“, navodi se u programu To Budve u koji je Jadran Budva imao uvid.

Kako se navodi otvaranje ljetnje turističke sezone biće jedan od najatraktivnijih događaja u kalendaru manifestacija To Budva Podsjećamo, ovogodišnjim finansijskim planom To Budva za realizaciju brojnih manifestacija izdvojiće ukupno 850 hiljada eura, od kojih za organizaciju javnog dočeka Nove godine “ Vidimo se u Budvi“  300 hiljada eura, za karneval 80 hiljada eura, za Dan državnosti i rođendan TO Budve deset hiljada eura, dok za  „Sea dance“ biće izdvojeno stotinu hiljada eura.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga