Lista poznate platforme

TripAdvisor: Najbolje destinacije za 2023.

Poznata platforma TripAdvisor je objavila koje su najbolje destinacije za 2023. godinu, uzimajući u obzir recenzije miliona putnika u prošloj godini. Među najboljim destinacijama nalazi se i jedan grad iz Hrvatske. U pitanju je Dubrovnik.TripAdvisor: Najbolje destinacije za 2023.

Prvo mjesto najboljih svjetskih destinacija je već drugu godinu zaredom zauzeo Dubai. Dubai je prepoznat kao najpopularnija destinacija u izboru “Travellers Choice Best of the Best Destination Awards”, dok je Kuba bila na vrhu popisa „trending“ destinacija koje su preporučili recenzenti.

Među najboljih deset destinacija se nalaze još i Bali, London, Rim, Pariz, Kankun, Krit, Marakeš, Dominikanska Republika i Istanbul. Od najboljih evropskih destinacija TripAdvisor izdvaja London, Rim, Pariz, Krit, Istanbul, Barselonu, Madrid, Firencu, Lisabon i Edinburg.

TripAdvisor za Dubrovnik kaže da je pristupačan i ne previše skup za siti brejk za većinu evropskih putnika. Posebno izdvaja Stari grad, staro gradsko jezgro za koje turisti kažu da je nevjerovatno autentično i fotogenično.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga