• Vijesti
  • Turizam
  • Turistička ponuda Budve predstavljena na sajmu kongresnog turizma u Barseloni

Na štandu Crnogorskog kongresnog biroa NTO CG

Turistička ponuda Budve predstavljena na sajmu kongresnog turizma u Barseloni

Turistička organizacija opštine Budva, u saradnji sa Crnogorskim kongresnim biroom u okviru Nacionalne turističke organizacije i turističkom privredom Crne Gore, predstavila je turističku ponudu budvanske rivijere, sa posebnim akcentom na ponudu iz sfere kongresnog turizma, na specijalizovanom sajmu kongresne industrije IBTM koji se održao u Barseloni, u periodu od 29. novembra do 1. decembra. IBTM predstavlja jedan od dva najznačajnija sajma iz oblasti kongresnog turizma u Evropi, saopšteno je iz TOB-a.Turistička ponuda Budve predstavljena na sajmu kongresnog turizma u Barseloni

Tokom pomenute berze, predstavnici Turističke organizacije opštine Budva održali su sastanke i prezentacije na kojima su predstavljene mogućnosti za organizaciju događaja u Budvi, kao i sama destinacija, avio povezanost i smještajni kapaciteti.

Najveće interesovanje pokazano je od strane profesionalaca iz oblasti MICE industrije sa tržišta Centralne i Zapadne Evrope, kao i Dalekog istoka. Zapažen je utisak da su Budva i Crna Gora prepoznate kao rastuća destinacija na listi popularnih destinacija za poslovna putovanja, posebno iz razloga sve većeg broja hotela sa 4 i 5*.

Prema riječima stručnjaka, kompanije teže da kroz organizaciju raznih događaja, seminara i kongresa, poboljšaju svoje poslovne rezultate i efektnije komuniciraju sa zaposlenima, kupcima i poslovnim partnerima. S tim u vezi, učešće Budve na ovom sajmu je od izuzetnog značaja za dalji razvoj i unaprijeđenje poslovnog turizma, posebno iz ugla produžetka turističke sezone.

Na štandu Crnogorskog kongresnog biroa NTO CG, pored Turističke organizacije opštine Budva, ponudu su predstavile lokalne turističke organizacije Kotora i Bara, hotelska grupa Montenegro Stars, hoteli Lazure Hotel „Marina, Azul Beach Resort Montenegro by Karisma, Blue Kotor Bay Premium Spa Resort, The Chedi Luštica Bay, rizort Portonovi, kao i turističke agencije Gold Travel, Explorer DMC, Montenegro in Style, Luminalis i Montenegro Tourist Service DMC.Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments

Povezane vijesti


Pratite nas i putem Android aplikacije

Jadran Budva® 2022. All rights reserved. Made By 

Naslovna
Sve vijesti
Pretraga